Пламъци погълнаха производителя на лекарството за отслабване Оземпик“. Пожар избухна

...
 
Пламъци погълнаха производителя на лекарството за отслабване Оземпик“. Пожар избухна
Коментари Харесай

Пламъци погълнаха компанията производител на лекарството за отслабване „Оземпик“

 

Пламъци погълнаха производителя на лекарството за намаляване „ Оземпик “. Пожар избухна в офис постройка, благосъстоятелност на датската фармацевтичната група „ Novo Nordisk “.

„ Избухна пожар на площадката на компанията „ Novo Nordisk “ в Багсваерд. Той се популяризира в прилежаща офис постройка. Очаква се процесът на потушаване на пожара да продължи няколко часа. Димът не е отровен и няма потърпевши “, оповестиха от компанията.

Пламъци погълнаха компанията производител на лекарството за намаляване „ Оземпик “ (ВИДЕО) 22.05.24 17:21 Традицията, от която Италия желае да се откаже: Храненето навън 22.05.24 17:00 Актьорът Жерар Депардийо беше упрекнат в нахлуване над фотографа Рино Барилари в Рим 22.05.24 16:57 Силни стихии удариха разнообразни региони на Сърбия, един човек е умрял 22.05.24 16:30 Два обстоятелството към злополуката с колата на НСО на Кирил Петков остават тайнственост: Ето кои са те 22.05.24 16:27

На мястото на големия пожар има към 100 пожарникари, всички от постройката са евакуирани.

Пламъци погълнаха компанията производител на лекарството за намаляване „ Оземпик “

До момента е ясно, че пожарът е избухнал в резервоар на строителна площадка на компанията, който се е популяризирал към покрива на прилежаща офис постройка, също благосъстоятелност на „ Novo Nordisk “.

Това е следващият пожар избухнал за по-малко от седмица. На 16 май в различен новостроящ се обект на компанията в Калундборг избухна пожар, който не се отрази на производството на медикаменти.

SafeNews напомня, че лекарството „ Оземпик ” е в листата на дефицит на Европейската организация по медикаментите.

„ То е проблем в цяла Европа, а и в останалите елементи по света. На Стария континент то е под непоколебим надзор. “ Това съобщи Боряна Маринкова, изпълнителен шеф на Българска асоциация за развиване на паралелната търговия с медикаменти.

„ Лекарството „ Оземпик “ не е обект на експорт и на задържане. Задържането на едно лекарство е разход за икономическия обект. Няма сходен проблем с други лекарства “, увери Маринкова и прикани за успокоение.

Всеки един пациент с диабет да поддържа връзка със своя ендокринолог, предложи тя.

Източник: БГНЕС

Още вести четете в: Здраве, Свят, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР